nieuwe indeling fietsvakantie.pagina

  • <b>dirk</b>

    Vanaf vandaag is de ‘nieuwe’ versie van de http://fietsvakantie.startpagina.nl online. Het aantal links op de fietsvakantie.pagina werd zo groot (bijna 750) dat de overzichtelijkheid te wensen overliet. Daarom zijn de links die onder de landenkopjes stonden verhuisd naar hetzij de http://fietsvakantie-europa.startpagina.nl , hetzij de http://fietsvakantie-wereld.startpagina.nl . Dus alle Routes en verslagen die eerst op de http://fietsvakantie.startpagina.nl stonden, zijn nu op de nieuwe deelpagina's te vinden.

    In de toekomst wordt er (hoop ik) ook nog een fietsvakantie-benelux.startpagina.nl gemaakt, met daarop meer ruimte voor routes in Nederland en België.

    Ik hoop op deze manier de http://fietsvakantie.startpagina.nl kleiner en dus overzichtelijker, en voor de mensen met een telefoonmodem ook nog een stuk sneller gemaakt te hebben.

    Mocht iemand op- en aanmerkingen en / of suggesties hebben, laat het dan even weten. Dat kan door hier te posten als antwoord op dit bericht.

    Alvast bedankt.

    Dirk, beheerder fietsvakantie.startpagina.nl

  • Martijn Achterop

    Het is weer even wennen. Maar het was wel nodig zo'n verschoning.

  • Frank

    Ik was even verrast want ik vond geen bestemmingen meer.

    Mogelijk staat er wat op de prikpagina was een gedachte die me te binnen schoot.

    En jawel.

    Ik gebruik deze mogelijkheid regelmatig en kijk er ook veel naar en ben er daarom snel achtergekomen dat het verandert was.

    Ik denk dat het voor nieuwe fietsvakantievierders (kijk dat is nog eens een leuk srabble -woord) niet duidelijk is dat ze voor bestemmingen elders moeten kijken.

    Daarom is het misschien beter om hier wat meer duidelijkheid in te verschaffen

  • Leonidas

    Ik mis eigenlijk de nodige linken naar discussiefora. Voor de rest OK hoor.

    Groeten