overnachten in engeland

  • co

    wij gaan eind mei naar engeland en hebben fietskaarten van sustrans waar diverse farms op staan. weet iemand of dit overnachtingsadressen zijn of staan ze er voor joker op? Heeft iemand ervaring of er voldoende overnachtingsmogelijkheden zijn? We hebben wel enkele jeugdherbergen gevonden maar dat is nog niet voldoende.Alle info is welkom! bij voorbaat dank.

  • Inge Knottnerus

    In welk gebied ga je fietsen ?

    Wil je alleen in b&b en jeugdherbergen ? of op campings.

    Wij zoeken aan de hand van de route (o.a. sustrans) campings op,

    als we er echt niet uit komen nemen we een b&b, die zijn bijna altijd wel te vinden.

    Maar wat je bedoeld met farm's ? is mij niet duidelijk. Campings staan in ieder geval op de kaart. (niet in overvloed).

  • co

    het gebied waar wij gaan fietsen is: starten in new -castle vervolgens via de noordzeeroute naar harwich, dat is dus via de oost kust. op de kaarten staan die farms (boerderijen) vermeld maar er wordt niet verteld of deze nog verder voor ons van belang zijn.En aangezien het onze eerste engelse fietsvakantie is weten wij niet of er voldoende overnachtingsmogelijkheden zijn. Groeten ,Co

  • Sandra

    Een jaar of wat gelden hebben wij een weekje gefiets in de driehoek Harwich, Cambridge, Oxford. Campings waren bijzonder schaars in dit gebied. Wij hebben op de bonnefooi aangebeld bij particulieren. En zo hebben we op de leukste plekjes gekampeerd en leuke mensen leren kennen! De gastvrijheid heeft ons verbaasd, maar men was daar blijkbaar ‘dolende’ fietsers gewend.