Eerste fietsvakantie

  • Margo

    Hallo! Mijn vriend en ik zijn van plan dit jaar voor het eerst samen een fietsvakantie te gaan houden. Hij heeft dit al eerder gedaan, ik niet. Omdat een goede fiets, ook geschikt voor een aantal tassen, behoorlijk prijzig is, (Eur. 1350 al gauw) en ik graag eerst eens wil kijken hoe zo'n vakantie mij bevalt, ben ik aan het kijken of er ook een mogelijkheid is om een fiets te huren. Tot nu toe ben ik daarin niet geslaagd. Heeft iemand tips of misschien zelfs ervaring met fietshuur?

    Vriendelijke groet!

  • <b>dirk</b>

    Kijk eens bij de fietsenmakers op de grotere NS-stations. Een aantal jaar geleden hebben wij daar vakantiefietsen gehuurd (o.a. ervaring in Amsterdam CS en Heerlen. Goede service, goede fietsen, en eventueel kun je ze na de zomer nog kopen als ze goed zijn bevallen.

  • Sandra

    Hoi,

    Ik heb iemand eens horen vertellen over een gespecialiseerde fietsenzaak in Den Haag (Kok?), waar alles op fietsgebied te huur zou zijn. Misschien een zoektochtje waard. Succes!

  • Maarten Laurs

    In Woerden zit een winkel die gespecialiseerd is in fietsvakanties. Niet alleen georganiseerde reizen, maar ook kaarten, reisverslagen en informatie over vervoer en verhuur. Op hun website: www.fietsvakantiewinkel.nl vind je vast hun telefoonnummer. Een paar jaar terug heb ik via hen het adres gekregen van een bedrijf dat fietsen inclusief tassen en reparatieset verhuurt. Het adres heb ik niet meer vandaar mijn tip om het eens in Woerden te proberen.

    Mvg, www.mlaurs.dds.nl