fietsvakantie Cuba

  • Heleen de Wolde

    Ik wil graag in september fietsen in Cuba, het liefst in een groep. Ik kan geen fietsreizen vinden naar Cuba. Wie kan mij helpen aan een reisorganisatie die fietsreizen naar Cuba organiseert. Wie heeft er een fietsreis gemaakt in Cuba alleen?

  • Bas

    Misschien heb je hier iets aan:

    http://www.cuba-reisen.com/

    Wir bieten bestorganisierte Radreisen (individuell oder in der Gruppe)auf höchstem Leistungsniveau mit Stil + Komfort. Unsere Hauptreise ist die weltweit einzige Radgruppenreise, die Sie durch ganz Cuba führt, auf der Sie alle Teile dieses Landes erleben.

  • <b>dirk</b>

    kijk eens op deze sites:

    http://www.vliegenfiets.nl/reizen.php?reiscode=003 http://www.bike-adventure-tours.ch/pdf_s/katalogseiten/amerika/kuba_kulturreise.pdf

  • Giselle

    Heleen,

    Leuk te lezen dat je wilt gaan fietsen op Cuba! Ik heb er inmiddels 2 x gefietst, met een vriendin. We hebben de vlucht via de Fietsvakantiewinkel in Woerden geboekt (incl. hotelvouchers). Aangezien veel Cubanen ook fietsen, fiets je nooit alleen. Ik zou zo niet weten of er georganiseerde reizen heen gaan trouwens.

    Het is een erg mooi land, super aardige mensen, ondanks de armoede zijn ze ogenschijnlijk vrolijk en genieten van het weinige wat ze hebben (muziek en rum).

    Mocht je meer info willen dan hoor ik het wel.

    Giselle